Wil jij een actie opzetten voor Manege zonder Drempel?

Alle donaties en giften zijn welkom. Acties voor onze manege moedigen wij daarom aan.

Manege zonder Drempels kan alle (financiële) steun vanuit vrijwilligers, donateurs en sponsoren goed gebruiken. Wil je in actie komen om de werkzaamheden van onze manege onder de aandacht te brengen of om geld in te zamelen voor ons?

Wij denken graag met je mee! Enkele voorbeelden van eerdere opgezette acties;

  • Vragen van een extra bijdrage op toegangsprijzen of deelnemersbijdragen bij evenementen
  • Een activiteit zoals een hardloopevent (met sponsoren) organiseren
  • Via school een statiegeldflessen actie opzetten
  • Bij een feestelijke gebeurtenis als verjaardag of trouwdag geen cadeau vragen, maar een donatie

We ondersteunen je graag, door bijvoorbeeld aandacht te besteden aan jouw actie of evenement op onze website en social media kanalen. Of door achtergrondinformatie en eventuele promotiematerialen ter beschikking te stellen.

SeriousRequest

72 uur Live radio maken door een studentenvereniging uit Wageningen. Bij deze actie kwam het totaal aan giften volledig ten gunste aan de Manege zonder Drempels.

https://fb.watch/h_oR7kf_Xk/

AfbeeldingKwintelooyenrun

De Kwintelooyen WinterRun is een initiatief van Stichting Kwintelooyen Running Events. Deze stichting heeft als doel door middel van hardloopevenementen geld in te zamelen voor het goede doel. De Manege zonder Drempels was 1 van de 2 goede doelen waar geld voor ingezameld was in 2022.

https://www.manege-zonder-drempels.nl/2022/02/22/cheque-overhandiging-winterrun/

Nellestein

De traditionele expositie met werken van Schildersculb Nellestein. De kerstkaarten van dit schilderij jaarlijks gesponsord door drukkerij Modern en via website en winkels verkocht. Elk jaar een belangrijke financiële ondersteuning voor het werk van de Manege!

De kerstkaart van 2021 was een ode aan de moeder van Mandy Nellestein: op de kaart haar geboortehuis aan de Lunterse Dorpsstraat en Jopie met haar vader ervoor, in het romantische winterlicht en dat van de lantaarnpalen.

WhatsApp Image 2022-10-06 at 22.26.42 (3)

Kimberly- Clark (al meer dan 25 jaar trouwe partner van de manege) leverde op de open dag van 2022 grote hoeveelheden toiletpapier om te verkopen. De volledige opbrengst was voor onze manege.

Wil je een actie of evenement organiseren en kunnen wij je ergens mee helpen? Neem contact met ons op.