Snel naar:
Reservering maken?

Een huifbed rit reserveren? Bel dan naar Manege zonder Drempels 0318 415110 (alleen tijdens openingstijden).

Ons team

Het team van de Manege zonder Drempels bestaat uit de bedrijfsleider en een team van medewerkers en vrijwilligers. Het team wordt bijgestaan door het bestuur.

Bedrijfsleider Anja van Velsen

In 1986 liep ik de Manege zonder Drempels binnen met de vraag of ik kon helpen met de paarden. Dat kon. Het was de bedoeling om een tijdje te helpen. Dat liep anders. Ik begon met paarden verzorgen en mocht al snel als huifbedrijder aan de slag. Ik werd gegrepen door de kinderen en zag bij hen het plezier door het huifbedrijden. Sinds 2001 ben ik bedrijfsleider.

Medewerkers

Naast de bedrijfsleider heeft de Manege zonder Drempels 10 medewerkers in dienst. Rekening houdend met veel deeltijd contracten komt dit neer op 4,5 fte.

Vijf medewerkers doen het huifbedrijden en daarbij behorende werkzaamheden zoals het trainen en verzorgen van de paarden, twee verzorgen het onderhoud van de bedrijfsmiddelen en de terreinen en drie zorgen ervoor dat de appartementen en andere bedrijfsruimtes opgeruimd en schoon zijn.

Vrijwilligers

Ruim 50 vrijwilligers zetten zich in voor de Manege zonder Drempels. Zonder hun inzet zou ons werk onmogelijk zijn. hun werkzaamheden variëren van het organiseren van een verkoopexpositie of andere acties, het schilderen van het interieur, het schoonmaken van de stallen en verwijderen van mest, het meewerken van het onderhoud van machines, het runnen van de administratie, het distribueren van de kerstkaarten, enzovoort. Vrijwilligers zijn trouw aan de Manege. Sommigen komen al 30 jaar wekelijks een dag werken. Ze zijn gemotiveerd, omdat ze de waarde van hun werk voor de doelgroep elke keer weer zien.

We werken zowel voor als achter de schermen samen met personeel en met een groot team vrijwilligers die het mooie werk van de manege mogelijk maken!