Snel naar:
Reservering maken?

Een huifbed rit reserveren? Bel dan naar Manege zonder Drempels 0318 415110 (alleen tijdens openingstijden).

Ons team

Het team van de Manege zonder Drempels bestaat uit een team van medewerkers en vrijwilligers. Het team wordt bijgestaan door het bestuur.

Medewerkers

De Manege zonder Drempels heeft 12 medewerkers in dienst. Rekening houdend met veel deeltijd contracten komt dit neer op 5,5 fte.

Nicolette
Nicolette
Esther L 2
Esther
Joke
Joke
EstherV
Esther
Anneke
Anneke
Martine
Martine
Ellis 1
Ellis
Bart
Bart
Edwin
Edwin
Mariecke
Mariecke
Elisa 2
Elisa
Belinda
Belinda

Vijf medewerkers doen het huifbedrijden en daarbij behorende werkzaamheden zoals het trainen en verzorgen van de paarden, twee verzorgen het onderhoud van de bedrijfsmiddelen en de terreinen en drie zorgen ervoor dat de appartementen en andere bedrijfsruimtes opgeruimd en schoon zijn.

Vrijwilligers

Ruim 50 vrijwilligers zetten zich in voor de Manege zonder Drempels. Zonder hun inzet zou ons werk onmogelijk zijn. hun werkzaamheden variëren van het organiseren van een verkoopexpositie of andere acties, het schilderen van het interieur, het schoonmaken van de stallen en verwijderen van mest, het meewerken van het onderhoud van machines, het runnen van de administratie, het distribueren van de kerstkaarten, enzovoort. Vrijwilligers zijn trouw aan de Manege. Sommigen komen al 30 jaar wekelijks een dag werken. Ze zijn gemotiveerd, omdat ze de waarde van hun werk voor de doelgroep elke keer weer zien.

We werken zowel voor als achter de schermen samen met personeel en met een groot team vrijwilligers die het mooie werk van de manege mogelijk maken!