Snel naar:
Reservering maken?

Een huifbed rit reserveren? Bel dan naar Manege zonder Drempels 0318 415110 (alleen tijdens openingstijden).

Over ons

Wij willen het huifbedrijden aanbieden zonder financiële drempel, want de kosten mogen geen belemmering zijn voor deze rijders. Voor het huifbedrijden wordt daarom door de rijders onder de kostprijs betaald. De naam van onze manege zegt het al; wij zijn een manege zonder financiële drempel.

Doordat wij geen subsidies ontvangen en wij onder de kostprijs het rijden aanbieden, zijn voor ons donaties en giften meer dan welkom. Deze zorgen ervoor dat wij ons mooie werk kunnen blijven uitvoeren. Door de inzet van onze vele vrijwilligers en financiële bijdragen kunnen wij mensen met een ernstig meervoudige beperking laten genieten van het huifbedrijden.

De Deel

Iedereen is welkom op onze manege en wij ontvangen je daarom graag in onze gezellige ontvangstruimte De Deel. Wij vinden het belangrijk dat dit een plek is waar iedereen elkaar kan ontmoeten en kan ontspannen. In De Deel kun je genieten van een versnapering en drinken terwijl je kan toekijken op de binnenbak. Voor de mensen met een beperking is er een speciale tillift en waterbed beschikbaar.

Om het wachten nog aangenamer te maken hebben wij niet alleen aan onze rijders, maar ook aan de gezinsleden en andere bezoekers gedacht. Wij hebben daarom rolstoelfietsen, fietsen, skelters en een speeltuin met aangepaste speeltoestellen.
Er is gratis draadloos internet beschikbaar.

Organigram