Cheque overhandiging Winterrun

Heel hartelijk dank aan alle deelnemers en sponsors van de Kwintelooyen Winterrun 2022!

Op zaterdag 19 februari jl. mocht Dick Vis namens de Manege zonder Drempels een cheque in ontvangst nemen twv € 6408,59 uit handen van de initiatiefnemers van de Stichting Kwintelooyen Running Events.

In 2022 heeft deze stichting wederom een hardloop event georganiseerd, in aangepaste vorm vanwege Covid. Deelnemers konden op een eigen moment hardlopen voor het goede doel; (5, 10 en 15 kilometer) over de Utrechtse Heuvelrug. Een parcours van een of twee rondes met stevige beklimmingen en heerlijke afdalingen en prachtige vergezichten. De Manege zonder Drempels was 1 van de 2 goede doelen waar geld voor ingezameld was. Dat waarderen wij enorm!

“we doen het voor mensen die dat nodig hebben, en bij de manege staat beweging ook centraal, dit leek ons een prachtig doel voor de opbrengst van 2022”; aldus Erik Dekker, Evert Jan Poppe en Richard van Keulen, de drie oprichters van Stichting Kwintelooyen Running Events en stuk voor stuk bevlogen hardlopers met een hart voor mensen die het minder hebben.

De Kwintelooyen WinterRun is een initiatief van Stichting Kwintelooyen Running Events. Deze stichting heeft als doel door middel van hardloopevenementen geld in te zamelen voor het goede doel.