De Zonnebloem op bezoek 

De Zonnebloem op bezoek Op zaterdag 23 maart waren er heel ándere vrijwilligers op de Manege aanwezig: de fietsvrijwilligers van de Bennekomse afdeling van de Zonnebloem waren bij ons te gast. Ze hielden hier hun jaarlijkse bijeenkomst en na een korte vergadering over fiets-zaken was alle aandacht voor de Manege. 

Aan de hand van een presentatie werd het verhaal van de Manege verteld, en uitgelegd wat we doen voor de mensen die ter ontspanning bij ons huifbedrijden of van een fijne vakantie genieten. Er was ongetwijfeld herkenning; de Zonnebloem en de Manege hebben immers een gedeeld doel: de mensen in onze doelgroepen een prettiger leven bieden. Na de presentatie was er een rondleiding en ook konden ze het huifbedrijden in de praktijk zien. 

Het was fijn om de fietsvrijwilligers alles over ons mooie werk te vertellen, we hopen dat ze het een inspirerende bijeenkomst gevonden hebben!