Deelname Beursvloer Ede

5 oktober jl. deed Manege zonder Drempels voor het eerst mee aan de Beursvloer Ede.

Dit is een initiatief waarbij Maatschappelijk Netwerk Ede maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans biedt om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van menskracht, expertise, materialen en middelen worden door het bedrijfsleven opgelost.

Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

Wij als manege hadden zogezegd drie hulpvragen vooraf ingediend en ter plekke gingen Esther en Marijke actief op zoek naar bedrijven die mogelijkheden zagen hier iets in te betekenen.

Met resultaat! Ontzettend leuk was het om het enthousiasme te merken en dat men zich vooral al had ingelezen over de verenigingen en stichtingen die deelnamen.

Warmtebedrijf Ede zet zich op dit moment in voor het maken van een visual die in essentie het nieuwe koersdocument op 1 A-4 weergeeft. Daarnaast zijn er contacten gelegd waarbij er kansen liggen om een professionele 3 D tekening van het voedselbos “om niet” gesponsord te krijgen. De derde hulpvraag ging over een uitgebreide promofilm. Dat wordt hopelijk vervolgd, want ook daar zijn contacten voor gelegd.

Totaal zijn er voor alles deelnemers tezamen 66 matches gemaakt deze middag met een maatschappelijke waarde van €125.860,- .

https://beursvloerede.nl/