Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor!

We zijn trots om te laten weten dat wij een nieuwe voorzitter hebben! Nadat Marijke te Ronde een jaar lang met veel passie en gedrevenheid de honneurs voor deze rol heeft waargenomen, heeft zij haar taken inmiddels overgedragen aan Henk Bol. Marijke blijft gelukkig bouwen aan onze manege in haar ‘’oude rol’’ als bestuurslid Marketing & PR.

Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor!

Mijn naam is Henk Bol, ik ben getrouwd met Hennie en samen wonen wij aan de Selterskampweg in Bennekom. Wij hebben twee zonen Hans en Wouter, die samen met hun partners zijn neergestreken in Utrecht. Wij zijn inmiddels ook opa en oma van drie mooie kleindochters in leeftijd variërend van tweeëneenhalf tot nul jaar. Mijn ouders hadden een boerderij in het dorpje Zegveld, vlakbij Woerden. In mijn vroegste jeugd hadden we thuis ook paarden, die het werk op de boerderij deden.

Ik heb gewerkt bij het bouwbedrijf BAM, de eerste periode door in de bouwkeet de voorbereiding en organisatie van projecten te doen en later heb ik directiefuncties gehad. Als pensionado heb ik nog een aantal bestuurlijke rollen in de bouw en in het onderwijs.

Omdat ik me nog fit voel en sociaal betrokken ben wil ik mijn ervaring graag inzetten in de eigen leefomgeving voor Manege zonder Drempels. De mensen, die komen huifbedrijden zijn de moeite waard om me voor in te zetten. Wat is het fijn om samen met ouders en verzorgers momenten van ontspanning en plezier te organiseren. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen. Met mijn bestuurlijke ervaring hoop ik er samen met mijn medebestuursleden voor te kunnen zorgen dat alles goed en efficiënt verloopt. Voor medewerkers en vrijwilligers is het fijn als bij de manege blijvend goed georganiseerd en met plezier kan worden gewerkt. Samen met iedereen de sfeer bestendigen van saamhorigheid en teamgeest lijkt me een mooie taak, waar ik natuurlijk graag een rol in vervul.
Begunstigers, sponsoren en (subsidie-) partners zijn wij dankbaar, maar willen we ook graag bij ons werk betrekken. Wederzijdse waardering ontstaat door wederzijdse betrokkenheid. Ik wil dus graag helpen bij het naar binnen halen van de buitenwereld om zo zorg te dragen aan een inclusieve samenleving, waarbij iedereen er toe doet. Ik kijk uit naar de ontmoetingen en de samenwerking.