Inzamelingsactie Francerious Request.

De grootste studentenvereniging uit Wageningen (KSV Franciscus) heeft afgelopen drie dagen een enorm bijzondere inzamelingsactie gehouden. Met 72 uur radio maken achter elkaar en daaraan gekoppeld diverse verkoopacties hebben zij geld ingezameld voor het goede doel. De Manege zonder Drempels. Deze actie ging Live onder de naam; Francerious Request. Een speciale commissie heeft hier met een wekenlange voorbereiding naartoe geleefd.

Esther Lucassen en Marijke te Ronde waren donderdagmiddag om 13.00 uur bij het officiële startsein van deze ludieke actie. Vereerd waren we dat ook de burgemeester van Wageningen te gast was en een eerste donatie in de box deed. Hartverwarmend was het te ervaren dat zoveel studenten, netwerk en familie in actie kwam een week voor kerst.

Er zijn lege bierkratten verzameld voor statiegeld, kerstballen en kerstkaarten verkocht en creatieve spontane ideeën uitgevoerd op de dagen zelf.

Op zondagmiddag 13.00 uur eindigde de Radio actie en mochten wij als stichting het bedrag van maar liefst € 2565,- in ontvangst nemen.

Ontzettend bedankt voor ieders betrokken bijdrage hierin! Deze donatie komt geheel ten goede aan een grote investering voor tilliften in de binnenbak. De vervanging van deze speciale tilliften willen we in 2023 mogelijk maken.