Jaarlijkse overhandiging Schilderij van Kerstkaart Manege zonder Drempels

Eind april vond de overhandiging van het schilderij van de jaarlijkse kerstkaart voor de Manege zonder Drempels plaats. Dit gebeurde op de Manege door Mandy Nellenstein van de gelijknamige schildersclub uit Ede. Karel Heij van drukkerij Modern in Bennekom nam het schilderij in ontvangst. Hij verzorgt alweer voor het 20e jaar op rij het drukwerk van de kerstkaartenactie.

Door de schildersclub Nellenstein en Nellenstein wordt al sinds 25 jaar de jaarlijkse verkoop van schilderijen verzorgd. Ook de beschildering van de binnen manege is door hen mogelijk gemaakt. De door vrijwilligers verzorgde verkoop levert al jaar en dag een bijdrage aan de financiering en naamsbekendheid van de Manege zonder Drempels.

De overhandiging van het schilderij.