Open Dag 2022

De open dag ter ere van ons 35 jarig jubileum op 10 september 2022 was een daverend succes. Onze manege opende haar deuren voor een breed publiek en voor vele belangstellenden. Ruim 450 bezoekers mochten we verwelkomen en zij konden een kijkje nemen bij het huifbedrijden, de parelli paardentraining demonstraties, de stallen, paddock paradise, de gastenverblijven of een gezellige bak koffie met gebak nuttigen. Speciale dank hiervoor aan de Albert Heijn in Bennekom.

Ook was er veel sportieve activiteit op ons terrein. De Bennekomse Tennis Opleiding (BTO) verzorgde rolstoel tennis clinics,, een aantal leden van het G-team van korfbal DVO liet hun sport vol trots zien, en Dance Studio Bennekom verzorgde dans clinics voor de allerkleinsten. Ook was er een springkussen, gesponsord door stichting Race Against Cancer, en drie keer een muzikale theatervoorstelling verzorgd door Stichting Samen Spelen. Fantastisch alles bij elkaar! Leuk dat u en jij er was. Wij willen al onze sponsoren en partners bedanken voor de hulp:

Sonja Ooijendijk (BTO), Nicolette en Marleen van DVO, Dance Studio Bennekom, IJssalon La Fontana, Kwalitaria Bennekom, Stichting Race Against Cancer, Stichting Samen Spelen, Albert Heijn Bennekom, Mitra Bennekom, Barking Factory, Annelien (voor het maken van de heerlijke taarten), Emile (voor het maken van de sfeervolle foto’s) en Japke (voor het verzorgen van de BHV gedurende de dag).